Vuur en liefde

Knutselen en doen

Hier vind je tips en ideeën om samen met je kinderen binnen of buiten
creatief bezig te zijn rond het thema.

Eerste communie, wat kan je geven?

In mei en juni doen in veel parochies de kinderen die in groep vier zitten hun Eerste Communie. Als vader of moeder, als oom of tante wil je graag iets geven. Maar wat? Hieronder enkele tips:

De KBS heeft een folder samengesteld met alle artikelen en boeken die geschikt zijn om te geven bij het feest waarbij de kinderen voor het eerste deelnemen aan de Eucharistie.

folder 1ste com KBS

Deze folder is naar alle parochies gestuurd. Je kunt er naar vragen bij de werkgroep Eerste Communie.
Er staan voorbeelden in voor communie-uitnodigingskaarten, communieprentjes, communiealbums, het koffertje "Ga je mee?"en een setje met vier gebedskaarten.

eerste communie gebedskaarten 2

Ook kun je kijken op de site van de Katholieke Bijbelstichting bijvoorbeeld voor het koffertje: Ga je mee? of andere kinderboeken. www.reliboek.eu

Boeken, maar ook kinderbijbels, zijn soms erg duur. Misschien is het een idee om met iemand samen een cadeau te geven. Want dergelijke boeken behouden echt hun waarde!

EK

Artikelen in dit thema Vuur en liefde

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook