Op weg naar Betlehem

Knutselen en doen

Hier vind je tips en ideeën om samen met je kinderen binnen of buiten
creatief bezig te zijn rond het thema.

Uilenkoekjes bakken en een kerstspiraal versieren

uitlen-koekjes-steker-25341L

 

TIP EEN:

Anne Stoppels tipte ons dat er koekjes-uitsteekvormen bestaan die de vorm van een uiltje hebben.
Zo kan je dus heerlijke adventskoekjes bakken, die het 24-delige Adventsverhaal, Kleine Uil wordt wijs, dat je vindt in de rubriek 'vertellen' smakelijk kunnen begeleiden.

  http://www.taartshoppie.nl/Uitsteker-Uilen-paar

 

TIP TWEE:

spiraalAls je de adventskijktafel met de 24 lichtjes in de vorm van een spiraal maakt, kun je ook een houten kerstspiraal via het internet bestellen. Op deze spiraal gaan de bekende kerstfiguurtjes op weg en je kinderen kunnen hem naar hartelust inkleuren of versieren.

http://www.lobbes.nl/speelgoed/kerst/detail/8430040-kerst-spiraalmobiel

TIP DRIE:

KK spiraal 6tJe kan natuurlijk ook uit gekleurd- of zilver- of goudkarton spiralen knippen en versieren. Zo knutsel je een mooie verdsiering voor in d ekerstboom. Maar dit is ook een leuk idee voor een zelfgemaakte kerstwens. Hoe het precies moet? Klik op onderstaande link.

 http://www.armande.net/zelf_kerstkaarten_maken.html

 

 

 

 

 

Artikelen in dit thema Op weg naar Betlehem

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook