Spelen in de zomer

Thema van Zomer en Nazomer 2014

cover-zomer-marjet

 

Onbezorgd, vrolijk, lekker spelen. Je verbeelding laten werken, een hut bouwen van pallets, een tentje van een oud gordijn. Buiten een balspel doen op het gras. De radslag doen. Van een doos een boot maken. Spelen met water en zand, een nieuwe wereld scheppen... Zou God niet het meeste genieten van mensen die spelen voor zijn aangezicht, die lachen, blij zijn met elkaar en met zijn schepping?

Misschien denk jij ook weleens: 'Ik speel eigenlijk echt te weinig met mijn kinderen'.  Maak dan deze zomer een inhaalslag. Word kind met je kinderen en speel dat het een lieve lust is. Fantaseer erop los en bedenk samen met je kinderen ideeën voor de vakantie. In de rubrieken vind je inspiratie voor een zomer vol verbeelding voor klein en groot. Om samen spelenderwijs te geloven!

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook