Ontknoping!

Knutselen en doen

Hier vind je tips en ideeën om samen met je kinderen binnen of buiten
creatief bezig te zijn rond het thema.

Vacature!


anoniem-imagesHou je van creatief met bijbel en geloof bezig zijn? Wil je kinderen daarin helpen groeien? En ben je ook nog fan van de Geloven thuis site, dan zouden we je willen vragen of je lid van de redactie wilt worden.

We zijn met vier redactieleden en zoeken er een vrijwillig(st)er bij. Iemand die de diepte in durft, maar ook heel praktisch en concreet het geloofsverhaal kan vertalen. Als je ja kunt zeggen op wat we vragen: deelname aan de redactievergaderingen (ca. 8 x per jaar op vrijdagmiddag, omgeving Utrecht); meedenken over nieuwe thema's en de uitwerking ervan; een taakje op je nemen per aflevering, dan ontvangen we graag je bericht!

Mail je contactgegevens, je achtergrond en motivatie s.v.p. naar info@geloventhuis.nl. Er is een bescheiden vergoeding. Graag tot ziens! Groeten van Marjet, Ellie, Tim en Nelleke

 

 

Artikelen in dit thema Ontknoping!

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook