Reis naar dichtbij

Thema van Zomer en Nazomer 2016

De vakantietijd breekt aan, de tijd van nieuwe ontdekkingen en nieuwe ervaringen. Is het nodig om daarvoor ook heel ver op reis te gaan? Naar andere landen? Op deze site maken we een reis naar dichtbij! Als je heel aandachtig naar de omgeving kijkt, de mensen om je heen echt ontmoet of met een vergrootglas iets bestudeert, dan gaat er een hele nieuwe wereld voor je open. De gewone dingen en de vrije natuur blijken dan heel bijzonder. Zo is het ook met het rijk van God. Het is dichtbij, maar soms onzichtbaar voor onze ogen. Door alledaagse dingen, waarvoor je niet naar exotische bestemmingen hoeft om ze te vinden, wordt het rijk Gods zichtbaar, vertelt Jezus. De nieuwe wereld lijkt op gist, zout, een graankorrel, een mosterdzaadje. We geven je volop ideeën voor een zomer vol plezier voor alle zintuigen!

 

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook