Tussen Kerst en Driekoningen

Thema van Advent en Kerst 2016

De redactie wenst jullie een mooie kersttijd, een fijne jaarwisseling en een prachtig 2017 toe en vraagt Gods zegen voor het nieuwe jaar!

Tussen 25 december en 6 januari zitten twaalf dagen: de twaalf dagen van Kerstmis. We bieden je voor deze dagen een selectie aan van eerder verschenen items voor de tijd tussen Kerst en Driekoningen. Een geheel nieuwe inhoud verzorgen, dat konden we dit jaar door omstandigheden niet waarmaken. Lief en leed... ook in onze redactie maken we het mee. Vreugde: Ruth Hartog heeft zwangerschapsverlof en de kraamtijd breekt aan, en last: Ellie Keller zorgt voor haar moeder die zeer ernstig ziek is. We hebben enkele nieuwe bijdragen, zoals die van Tim over de nieuwste Disneyfilm Vaiana, hebben onze 'top-tien' bij elkaar gezet en enkele bijdragen herschreven. Je vindt ze weer in onze vijf vaste rubrieken: 'kijktafels', 'vertellen', 'verdiepen', 'bidden en vieren' en 'knutselen en doen'. En daarmee hopen we jullie Kerstfeest te laten dóórzingen, het nieuwe jaar in! Heerlijke feestdagen iedereen!

 

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook