Blijdschap over het kleine

Pluk het jaar! Kindergedichten voor alle seizoenen

VK Pluk het jaar
Als Geloventhuis redactie zijn we best trots op dit cadeauboek! De kindergedichten van Marjet zijn stukjes taalplezier. Ritme en rijm maken er iets feestelijks van. Je kind wordt erin meegenomen als je ze hardop leest.

'Pluk het jaar!' bevat een bonte stoet van 66 versjes, geordend naar seizoen. Zo kun je altijd gericht zoeken naar iets geschikts. Want elk seizoen heeft zijn eigen kleuren, momenten en feesten. 

De versjes komen tot leven als je ze samen leest, thuis of op school. Als sfeermaker bij een feest of opstapje bij een thema. 

Bij welk jaargetijde, thema of feest wil je stilstaan, vakantie, moederdag, vaderdag, hemelvaart, pinksteren, avondvierdaagse? Je vindt het in dit boek.

Het is een mooi cadeau voor in de zak van Sinterklaas of onder de kerstboom.

Marjet de Jong is theologe, moeder en uitgeefster. Ze is redactielid van www.geloventhuis.nl

Pluk het jaar! Kindergedichten voor alle seizoenen

EERSTE REACTIES OP PLUK HET JAAR! ...

"Ik heb je boekje gekocht, Marjet de Jong. Mooie eigentijdse gedichtjes die ik graag voor de kindervieringen van San Salvator in Beweging ga gebruiken." Franneke

"Koop dat ontzettend mooie, goedverzorgde boek vol inspirerende helder klinkende plezierige gedichten voor een jarig (klein)kind, een dopeling, een eerstecommunicantje, aanstaande (groot)ouders, voor een juf of een meester of gewoon voor jezelf. Omdat iedere bladzijde je een glimlach en een mooie gedachte geeft. Een boekje waarin Marjet de Jong de zon laat schijnen." Laetitia

"Geniet van deze prikkelende, inspirerende en creatief verwoorde kindergebeden, geschreven door Marjet de Jong. Deze kleurrijke theologe raakt met haar boek de harten van kinderen en ouders die woorden zoeken voor levens- en geloofsgeheimen. Nieuwsgierig geworden... laat u dan raken door dit prachtige boek!" Dianne

Nieuwgierig geworden? Voor een previeuw ga naar...

Artikelen in dit thema Blijdschap over het kleine

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiƫle steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook