Leve de herinnering!

Thema van Herfst 2018

Herinneringen. We hebben ze allemaal. Die van kinderen gaan nog niet zo ver terug in de tijd. Ouders en grootouders herinneren zich dingen van lang geleden. ‘Weet je nog…?’ Fijne herinneringen laten je glanzen. Daarom is ons herfstthema ‘Leve de herinnering’! De herfst is een schatkamer van zomerherinneringen. De oogst wordt binnengehaald. Het volle groen van de bladeren kleurt door naar bruin, rood, geel. En als daar de zon doorheen schijnt, denk je terug aan de zomer.
De herfst heeft ook gedenkdagen als Allerheiligen en Allerzielen. Ze nodigen ons uit om onze overleden dierbaren te gedenken. Herinneren, hoe doe je dat? Misschien heb je iets tastbaars in bezit wat een ereplekje kan krijgen. Op de site vind je teksten en tips om samen te doen of te knutselen, verdieping, gebed, prentenboeken en Bijbelverhalen en een Disneyfilm. Geniet van een onvergetelijke herfst!

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook