God komt bij ons wonen

Vertellen

Hier vind je nieuwe versjes en verhalen, en advies over kinderboeken
en bijbelverhalen bij het thema.

Nieuwe boeken voor Advent en Kerst

Advent: we kijken uit naar het kerstfeest dat komt. Een heel bijzonder feest, want God komt bij ons wonen. Deze boeken helpen om je voor te bereiden op dat grote feest.

Bij kerkuil in de stal coverBij Kerkuil in de stal

Kerkuil voelt zich eenzaam. In de stal waarin hij woont is het donker en koud. Maar op een nacht, als hij over de velden vliegt, ziet hij plotseling een groot licht. Hij hoort muziek en gezang. En engelen zeggen dat er iets heel bijzonders is gebeurd in een donkere stal….

Vicki Howie, Bij Kerkuil in de stal (te bestellen via www. kwintessens.nl)

cover mijn eerste kerstmisMijn eerste Kerstmis

Voor de allerkleinsten verscheen het bekende kerstverhaal van Dick Bruna als kartonboek. Het boek heeft allerlei doorkijkjes, waardoor het verhaal zich als een panorama ontvouwt. Een prachtige kennismaking met het kerstverhaal.

Dick Bruna, Mijn eerste kerstmis

RE6884 Joepie kerst CoverJoepie, het is kerst

Weten jonge kinderen ook waar Kerstmis echt voor staat?

In dit kijk-, ontdek- en doeboek leren de kinderen spelenderwijs het kerstverhaal kennen.Via leuke spelletjes en mooie kleurplaten verkennen ze de elementen van het verhaal van de geboorte van Jezus.

Om zelf te lezen vanaf 6 jaar. Of voor te lezen vanaf 4 jaar.

Alleen te bestellen via uitgeverij Adveniat.

 

 

bouw je eigen kerststal coverAdventskalender- Bouw je eigen kerststal

Met dit boek leef je al knutselend toe naar het kerstfeest. Je begint met het bouwen van de kerststal en als deze er eenmaal staat, komt er iedere dag een figuurtje bij. Zo groeit het feest!

Marieke ten Berge, Adventskalender- Bouw je eigen kerststal

adventkalender volg de sterAdventskalender- Volg de ster

In deze adventskalender word je mee op reis genomen door de wijze mannen, die op zoek gaan naar het Koningskind. Ze volgen een ster, op weg naar Bethlehem. Onderweg vertellen ze het verhaal over de voorouders van Jezus. Aan de binnenzijde van het omslag is een aftelkalender gemaakt, waarbij je iedere dag een ster kunt inkleuren. De kalender is geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Bijbel Basics, Adventkalender volg de ster! (te bestellen via shop. bijbelgenootschap.nl)

Ruth Hartog

Artikelen in dit thema God komt bij ons wonen

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook