Wonderlijke wegwijzers

Verdiepen

Hier vind je achtergrondinformatie bij het thema, voedsel voor je spiritualiteit
en tips voor de geloofsopvoeding.

Rond het jaar met Jezus

Tip: 'Rond het jaar met Jezus' - Een mooie, nieuwe poster van het kerkelijk jaar!

In opdracht van het Centrum voor Parochiespiritualiteit (CPS) heeft Geloven thuis-redactielid Marjet de Jong een frisse, kleurrijke poster van het kerkelijk jaar gemaakt. Deze poster, beschikbaar in meerdere formaten, is te bestellen bij het CPS: www.parochiespiritualiteit.org. De poster is geschikt voor gebruik bij de geloofsopvoeding thuis of in de parochie. Hij reikt op een speelse manier veel informatie aan en brengt het kerkelijk jaar duidelijk in verband met het 'gewone' jaar – net zoals Geloven thuis altijd probeert te doen! 

katholiek jaar kalender3

De ontwikkeling van de poster is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de Mr. Paul de Gruyter stichting. Voor meer informatie neem contact op met het Centrum voor Parochiespiritualiteit, website parochiespiritualiteit.org, telefoonnummer 024-355 8029.

Tim Schilling

Artikelen in dit thema Wonderlijke wegwijzers

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook