Geboorte-verhaal

Thema van Advent en Kerst 2021

Op 28 november begint de Advent, de tijd waarin we ons voorbereiden op de komst van het kerstkind. Dat hele bijzondere verhaal van de geboorte van Jezus. Maar eigenlijk is elk geboorteverhaal bijzonder. Ook dat van jou, ook dat van je kinderen. Mijn verhaal, jouw verhaal - Geboren zijn we allemaal dichtte Marjet. 

Het verhaal van je eigen geboorte hoort bij je: het maakt deel uit van je voorgeschiedenis, van wie je bent en wat je voor anderen betekent. En elk verhaal is anders. Daarom deze keer behalve aandacht voor het geboorteverhaal van Kerstmis juist ook aandacht voor eigen geboorteverhalen in een prachtig zelf te maken boekje. Ga op zoek naar die verhalen, vertel ze aan je kinderen. En geniet van wat je misschien nog niet wist: het mysterie van elke geboorte.
We wensen jullie een mooie Adventstijd toe, op weg naar het wonder van Kerstmis!

Marjet, Ellie, Meike, Ruth, Tim, Nelleke en Edith

 

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook