Bidden en vieren

Hier vind je voorbeelden van gebedjes en viermomenten voor thuis,
en informatie over rituelen en tradities.

Veertigdagenboekje: Van as naar opstanding

Gebedenboek in Vastentijd en Pasen
Als we ooit behoefte hebben gehad om thuis of op het werk te bidden en zo de woestijn van deze tijd uit te houden, dan is het wel de komende Vastentijd. Als we ooit de noodzaak hebben gevoeld om samen op te trekken als katholieken en christenen, dan is het in deze tijd van crisis. Daarom doen alle bisdommen mee aan het nieuwe gebedenboek van Adveniat. Alle bisschoppen schrijven een meditatie, veel vrouwelijke religieuzen uit diezelfde bisdommen tekenen voor nieuwe gebeden daarbij. Zo is dit gebedenboek een uitnodiging van alle bisdommen om in parochies en kloosters, in kerken en thuis Christus te ontmoeten en zo toe te leven naar Pasen.

van as naar opstanding cover 3d zonder halewijn cymk

 

Speciaal aanbod om uit te delen: Pakket van 100 boeken 
nu € 4,- p.st. 

Los € 9.99 per stuk
Bestel direct via deze link.

Artikelen in dit thema Over de bodem

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook