Stenen gaan leven II

Knutselen en doen

Hier vind je tips en ideeën om samen met je kinderen binnen of buiten
creatief bezig te zijn rond het thema.

Bureau voor Grote Vragen

Nieuwe kinder tv-serie in Goede Week: 'Bureau voor Grote Vragen'

Goed nieuws voor thuis en op school: KRO RKK brengt een nieuw kinderprogramma, getiteld 'Bureau voor Grote Vragen'. Telkens gaat een kind op pad met een levensvraag, waarin geloof een rol speelt. Bijvoorbeeld: 'Hoe moet je mensen die je gepest hebben, vergeven?' 'Waarom heeft mijn vader zo'n erg ongeluk gehad?' Het programma wordt uitgezonden elke dag in de Goede Week. Het programma is geïnspireerd op het populaire KBS-boek 'Maar wie ís God?' waarin nog veel meer kindervragen aan bod komen. Daar zijn we best een beetje trots op. De serie wordt uitgezonden van 29 maart - 2 april om 11.30 uur op Nederland 3. Het boek is verkrijgbaar in de boekhandel en in de KBS-webwinkel www.reliboek.eu voor € 22,50

bureau voor grote vragen

Bureau voor Grote Vragen, maandag 29 maart t/m vrijdag 2 april 2010, dagelijks om 11.30 uur uur bij het RKK op Zapp (Nederland 3).

Artikelen in dit thema Stenen gaan leven II

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook