Ontknoping!

Knutselen en doen

Hier vind je tips en ideeën om samen met je kinderen binnen of buiten
creatief bezig te zijn rond het thema.

Win een paasboek: uit de knoop kleuren

Tekening-in-de-knoop-Pasen-2016

 

Hier zie je een een hele kluwen paaslinten. Wat een wirwar! Haal jij ze uit de knoop?
Maar hoeveel linten zijn het eigenlijk? Pak je stiften of kleurpotloden, begin ergens en kleur dat lint helemaal in. Let goed op hoe het lint loopt, waar het overheen en onderdoor gaat. Heb je het hele lint gekleurd? Pak nu een andere kleur en begin ergens anders. Ook dat lint kleur je in. Ga zo door, totdat alle linten een kleur hebben. Hoeveel kleuren heb je nodig gehad?

Om het extra mooi te maken kun je de ruimtes onder de linten en de klavertjes ook een kleur geven. Misschien teken je er paaseieren bij of je zelfportret?
Is het mooi geworden? Stuur dan voor Witte Donderdag een scan op naar info@geloventhuis.nl. Wij verloten onder de inzenders een boek 'Pasen stap voor stap' van Jack Visker en Els van Egeraat! Vergeet niet je leeftijd en je naam te vermelden! Als je gewonnen hebt mailen we je terug.

Veel kleurplezier!

Boek: Pasen stap voor stap

 

Artikelen in dit thema Ontknoping!

Kapel: steek gratis kaarsje op

Steun Geloven thuis

Ben je een fan/vriendin van Geloven Thuis? Om door te kunnen gaan hebben wij jouw financiële steun hard nodig. Via deze button kun je ons (Adveniat) een bedrag schenken om de site mogelijk te maken. Word jij een vriend uit duizenden? Dankjewel!

Steun Geloven thuis

Gratis nieuwsbrief

Iedere maand leuke tips, knutsels en verhalen onder onze vaste rubrieken! Vul je naam en e-mailadres in en ontvang de gratis nieuwsbrief.

Volg ons op facebook